David Bloch? Wie is dát nou?

Mijn trainingen en adviezen bestrijken het brede gebied van presenteren (‘spreken in het openbaar’), PR, klantgerichtheid, $ucce$, verkoop, marketing, beïnvloeding, charisma en persoonlijke ontwikkeling.
Bij al deze activiteiten komt de persoonlijke benadering van de mens en zijn uniciteit duidelijk naar voren.

Iedereen is uniek!

Onder de naam Perfect Presentation geef ik individuele begeleiding aan (top)managers uit het bedrijfsleven en overheidsinstanties bij hun persoonlijke uitstraling (charisma), veranderingsprocessen en uiteraard hun presentaties.
Een belangrijk aspect van dit werk is het onderbouwen van ieders authenticiteit – zeker waar het om een juist en zinnig gebruik van hulpmiddelen gaat.
Uiteraard werk ik meertalig.

Basis

Mijn werk is gebaseerd op een krachtige synthese van verschillende studies (economie, talen, linguïstiek, marketing en humanistische psychologie), ruime internationale ervaring en een positieve levensfilosofie.
En met de inzichten van David’s HealthCheck bied ik waar nodig essentiële ondersteuning in gezondheidszaken.

Ondersteunende artikelen

Zo’n 4-7 keer per maand verschijnen mijn artikelen over diverse onderwerpen die direct te maken hebben met presenteren: effectief solliciteren, motiveren, verkooptechniek, overtuigend presenteren, verkoop over de grens, creatief visualiseren, assertiviteit…
In mijn columns en op Facebook komen vaak actualiteiten aan de orde.
Verder publiceer ik tal van artikelen over andere onderwerpen zoals (complementaire) gezondheid en spiritualiteit. Ik recenseer veel boeken; ook deze artikelen zijn op diverse websites te lezen.

Daarnaast verzorg ik trainingen, seminars, workshops, in-company presentaties en breng diverse Perfect Presentation-producten op de markt.

Ook hier kunt u meer lezen over mij, en wel vanuit een andere invalshoek.

Eén geheel

Mijn werk is mijn leven. Hoe meer ik over mezelf leer, des te beter ik in staat ben om anderen te helpen. Het leven naar principes van (innerlijke) rust, harmonie en balans in hoofd en hart is een leidraad voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
Als Engelsman (1949) werk ik in het Nederlands en het Engels.

Verder

David’s HealthCheck

about.me

LinkedIn

Facebook

YouTube

Vimeo

Verkopersonline.nl

Zen in the kitchen

Een site van WebZenz.